Biasane ki aku ngisi BBM ning Shell ngarep komplekku, tapi isuk iki ujug2 pengen ngisi nganggo Dex ah, ning SPBU Pertamina yo esih cedhak2 kono juga.
Isuk iki regone Dex 10.600, yowis ora popo luwih larang 400 ketimbang Shell Diesel wong saben tuku aku mesti ngisi 300 ewu, dadine yo ora patio keroso kacek’e.
Sing nggawe bedo, pas mbayar nganggo Visa, mas2e ngomong, ‘dikenakan biaya 6000 ya pak’. Whedalah.. kok dicas barang iki lho.. emoh aku, ora elok kuwi.
Yowis, meh piye meneh, kadung wis tuku mosok ora dibayar.
Bar njaluk duit seko menkeu, aku ngomong emoh ngisi ning kene maneh.. ora maksud gaya2an tuku BBM nganggo visa, tapi kan ben tertib administrasi keuangan keluarga ngono lho, ben tercatat sak sasi enthek’e piro. Tapi nek dikon mbayar ditambah biaya tambahan yo aku wegah.
Dadi, ora salah tho nek wong akeh sing seneng ngisi BBM ning ‘sebelah’? Luwih kepenak ora ono cas2an, kowe mbayar yo opo sing mbok tuku tur akeh bonus2e sisan..

Fotone ojo diprotes yo, difoto ora nganggo HP kuwi, insyaAllah aman.. 😊

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s